Hvor vil du tilbringe ferien?

Så sikker er du i ferieboligen!

Sommerhuse på populære øer

Ølivet er let at elske. Visse følelser kommer kun frem på bestemte steder. Visse dufte kan man kun opleve ganske få steder. Øliv, med mulighed for at fange oplevelser til sindet på et lille sted, skuffer os aldrig. Her mødes havneliv, strandliv og landliv i et spændende møde. En kombination som gør at du, når du tager derfra, syntes at du kender fiskehandleren.

Og du ved lige hvilken klippe solnedgangen er allersmukkest fra. Du kender måske den hemmelige snoede vej ned til øens bedste strand, hvor du nemt kommer til på scooter og stopper for at se på perler på vej derhen. Ølivet er let at leve og nemt at lære at kende. Og frem for alt let at vende sig til.

Gennem Interhome kan du leje ferieboliger i alla prisklasser på øerne:

Sicilien

Korsika

Mallorca

Centrale Dalmatien øer

Lanzarote

Sardinien

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Modtag regelmæssig information om nyheder og særlige tilbud direkte i din indbakke.