Ferieboliger for børn i alle aldre

Lej hus og lejlighed til børneferien - et perfekt ophold for børn i alle aldre!

Der er mange fordele for børnefamilien ved at leje et hus eller en lejlighed til ferien. Den fleksibilitet det giver ved måltiderne er en stor fordel. Når man har sit eget køkken kan man selv lave maden, hvilket holder rejsebudgettet nede på et fornugtigt niveau. En anden for del er, at det ofte er billigere sammenlignet med at bo på hotel. I vores komfortable og rummelige huse og lejligheder, er der plads til både familie og venner.

Familievenlig i Frankrig

Familievenlig i Spanien

Familievenlig i Kroatien

Familievenlig i Italien

Familievenlig i Østrig

Familievenlig i Schweiz

Så sikker er du i ferieboligen!

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.