Personlig service på destinationen

Vores lokale servicekontorer

local-service-office

Vores personale på de lokale servicekontorer står altid parat til at hjælpe dig.

Personlig service inkluderet. Hos Interhome får du altid personlig service på din destination. På de større feriedestinationer bliver du budt velkommen af vores team på det lokale servicekontor. Du kan hente dine nøgler på kontoret og få informationer og tips om ferieområdet og ferieboligen. Vores personale står altid til rådighed med praktiske råd til fritidsaktiviteter, de bedste tips til udflugter eller hvad som helst du får lyst til at lave.

Får du brug for en barnevogn eller en stroller, en barnestol eller en ekstra seng? Vil du leje cykler eller segways eller være kaptajn på din egen båd? Det er intet problem! Du kan nyde et stort udvalg af forskellige services på vores mange servicekontorer. På forespørgsel vil vi med glæde hjælpe med at arrangere transport af bagage, lufthavnstransfer og organisere udflugter og events.

Kontakt vores servicekontor på feriedestinationen og spørg hvilke ekstra services de tilbyder. Vores team glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Skal du rejse til en feriedestination, hvor vi ikke har et lokalt servicekontor? Så bliver du budt velkommen på feriedestinationen af vores repræsentant, som giver dig nøglerne, fremviser ferieboligen samt står til rådighed med tips til lokalområdet.

Så sikker er du i ferieboligen!

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.