Personlig service på destinationen

Vores personale på de lokale servicekontorer står altid parat til at hjælpe dig.

Personlig service inkluderet. Hos Interhome får du altid personlig service på din destination. På de større feriedestinationer bliver du budt velkommen af vores team på det lokale servicekontor. Du kan hente dine nøgler på kontoret og få informationer og tips om ferieområdet og ferieboligen. Vores personale står altid til rådighed med praktiske råd til fritidsaktiviteter, de bedste tips til udflugter eller hvad som helst du får lyst til at lave.

Får du brug for en barnevogn eller en stroller, en barnestol eller en ekstra seng? Vil du leje cykler eller segways eller være kaptajn på din egen båd? Det er intet problem! Du kan nyde et stort udvalg af forskellige services på vores mange servicekontorer. På forespørgsel vil vi med glæde hjælpe med at arrangere transport af bagage, lufthavnstransfer og organisere udflugter og events.

Kontakt vores servicekontor på feriedestinationen og spørg hvilke ekstra services de tilbyder. Vores team glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Skal du rejse til en feriedestination, hvor vi ikke har et lokalt servicekontor? Så bliver du budt velkommen på feriedestinationen af vores repræsentant, som giver dig nøglerne, fremviser ferieboligen samt står til rådighed med tips til lokalområdet.

På følgende destinationer vil du blive budt velkommen af Interhomes eget personale: