Om Interhome

Book flere end 34.000 kvalitets-testede ferieboliger og lejligheder online

Uanset hvad, du søger: Interhome kan klare næsten alle ønsker med flere end 34.000 online bookingbare feriehuse og lejligheder i 33 lande. Hvad enten det er en bjerghytte, en villa med pool, en bylejlighed, et bondehus eller et slot – vil du finde den rigtige ejendom til dig! Interhome’s service omfatter hele booking-processen, betaling, nøgleoverdragelse og slutrengøring. Derudover får du glæde af Interhome’s kvalitetsstandarder baseret på vores standardiserede og bredt anerkendte stjernebedømmelser.
Find dit perfekte sted

Vores kundecenter - klare til at besvare dine spørgsmål alle hverdage 9-17

Interhome er klare til at rådgive dig eller besvare dine spørgsmål alle hverdage 9-17. Vores kundecenter er kun et telefonopkald borte og glæder sig til at betjene dig. Ring til os på 0046 (0)8 21 65 50, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål eller give dig tips om hvor og hvornår, du skal booke din feriebolig.
Spørgsmål? Kontakt os

Personlig rådgivning & på-stedet service på feriedestinationerne

En af Interhome’s store styrker er, at vi altid er der, når du behøver os. Interhome's medarbejdere, partner kontorer og nøgleforvaltere byder velkommen og hjælper gæsterne på stedet og yder stor service. Denne lokale nærværelse indebærer, at Interhome gæster kan nyde en problemfri overdragelse, assistance med at organisere alle aktiviteter med kontakt, hvis hjælp eller råd behøves.
Personlig rådgivning & på-stedet service på feriedestinationerne

Udlejning af kvalitetssikrede ferieboliger siden 1965

Interhome er grundlagt i 1965 i Schweiz og kigger stolt tilbage på mange dekader af succesfulde erfaringer med udlejninger af ferieboliger. I dag er Interhome Europas førende udbyder af kvalitetsprægede feriehuse og lejligheder over hele verden. Interhome har 15 regionale kontorer. Moderselskabet Interhome AG, baseret i Glattbrugg, Zurich, er 100 % ejet af Hotelplan Holding AG. Dette firma er 100 % ejet af Migros, Schweiz's største detailhandlerkæde, med hovedsæde i Zurich. Vores mål for kvalitet og service garanterer dig en god kundeoplevelse.
Se firmaprofil