Travel Extras

ERV rejseforsikring

Vi ønsker, at du skal få skønne minder på din ferie. Derfor har vi allerede inkluderet en ERV afbestillingsforsikring til dig. Du har også mulighed for at købe en ERV rejseforsikring for at forbedre din forsikringsdækning.  

Se yderligere info om ERV rejseforsikring

Lejebil i samarbete med Holiday Drive

Vi på Holiday Drive står till ditt förfogande för eventuella frågor eller funderingar. 

Se yderligere info om Holiday Drive

Vintersportsudstyr fra SKISET

Som kunde hos Interhome kan du få gode rabatter.

Se mere her

BookBeat: More than 800,000 audio books and e-books

BookBeat er den underholdende ledsager til din ferie i ferieboligen. Uanset om du hygger dig i sofaen, slikker solskin på stranden eller er på en udflugt - prøv det!

Se mere her

Så sikker er du i ferieboligen!

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.