Ring til os og book! 24 timers service

+45 70 23 36 33
Mit valg (0) Sidst set
  1. Hjem
  2. Lokale servicekontorer
  3. Lahnstein

Lokalt Interhome kontor: Lahnstein

Vores team i Lahnstein ser frem til at byde dig velkommen meget snart.

Ud over almindelig check-in og check-ud kan vores team også hjælpe såfremt du har yderligere spørgsmål eller såfremt du har brug for hjælp til at få løst et problem. Ikke nok med at vores team kender din feriebolig, så kan de også hjælpe dig med at anbefale seværdigheder og aktiviteter, give dig tips til events og begivenheder i loklalområdet samt give gode råd om restauranter, åbningstider i butikker ect. 

Tillægs ydelser kan ofte bestilles direkte i din reservation men kan også arrangeres lokalt på destinationen hvor der ofte kan betilles: Sengetøj og håndklæder / Babyseng / Højstol / Klapvogn.

Lahnstein

HHD GmbH

Taunusblick 1-5

56112 Lahnstein

Tyskland


Tel. +49 2621 9160 Fax +49 2621 916179 lahnstein@interhome.de


Kun kvalitetssikrede sommerhuse Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.