På eventyr med din hund!

Det er ikke kun dig, som har brug for en skøn ferie - din hund har også brug for at komme lidt væk engang imellem! Lad din firbenede ven opleve nye spændende steder og lugte!

Brug din ferie sammen med din bedste ven i et af vore feriehuse eller lejligheder, hvor din hund er lige så velkommen som dig. Vi har næsten 13.000 dyrevenlige ferieboliger i SchweizFrankrigItalien, //G/r/æ/k/e/n/l/a/n/d// samt mange andre lande i Europa, og USA.

Din hund vil garanteret sætte pris på vores rummelige boliger med store, tilhørende haver, uanset om det er i landsbyen, midt i byenved havet eller oppe i bjergene.

Hos os er alle velkommen!  

Ferie med din hund i Østrig

Ferie med din hund i Kroatien

Ferie med din hund i Spanien

Ferie med din hund i Italien

Ferie med din hund i Frankrig

Ferie med din hund i Schweiz

Ferie med din hund i Tyskland

Ferie med din hund i Finland

En ferielejlighed med plads til kæledyr

Så sikker er du i ferieboligen!

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.