Book et feriehus lige ved stranden!

Nyd havudsigt og lyden af bølger

Under den lyseblå himmel og den varme sol venter der dig en smuk feriebolig lige ved havet. Der er ingen bedre måde at tilbringe din næste ferie på! Det er ligegyldigt hvor mange du vil invitere, for vi har noget der passer perfekt til dig og dit rejseselskab - det kunne være en lejlighed for to eller et hus for hele familien. Bestil en lejlighed ved kysten i en romantisk by, og vågn op til en fantastisk udsigt efter at have nydt nattelivet i byen. Hvis du er mere af den stille type, kan vi tilbyde nogle fantastiske huse ved kysten på landet, hvor du kan lytte til bølgernes brusen på stranden, mens du sidder på din terrasse i solnedgangen, eller endnu bedre ligger i din pool og kigger ud over horisonten.

Som du kan se har vores huse og lejligheder ved stranden masser at byde på! Så hvad venter du på?

Vælg mellem de Kanariske Øer, //M/a/l/t/a// eller hvorfor ikke Florida?

Langs kysten af Spanien

Langs kysten af Kroatien

Langs kysten af Italien

Langs kysten af Frankrig

Langs kysten af Portugal

Langs kysten af Florida

Langs Hollands kyst

Langs Belgiens kyst

Så sikker er du i ferieboligen!

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.