Nar havet

Feriehuse ved havet

Vores anbefalinger til din strandferie

Leder du efter et feriehus ved havet i Italien? Så se vores udvalg her. Eller foretrækker du et feriehus i Spanien eller måske et feriehus i kendte omgivelser ved Nordsøen? Vi har den perfekte bolig til enhver strandferie. Find den helt rigtige bolig på vores hjemmeside til dig og din familie, til din ferie med vennerne eller som par. Vi har fantastisk feriehuse ved havet på alle populære kyststrækninger som Côte d‘Azur, Costa Blanca eller Adriaterhavet.

En ferie ved havet er en vidunderlig oplevelse. Mange af os har smukke minder fra vores barndom, hvor vi var på en strandferie i Italien, Kroatien eller Frankrig. Minder om sandslotte, det blå hav og så meget is man kunne spise – og de første sommerfester som teenager. Og naturligvis vil du gerne have at dine børn får de samme minder. Det er derfor at et feriehus ved havet er et vigtigt punkt i mange unge familiers ferieplaner.

Og så er det nemt at få det hele arrangeret: Vælg en feriebolig ved havet fra Interhomes store udvalg, pak dine ting og tag af sted. Når du er fremme, så vil du opleve at dit feriehus ved havet er en absolut drøm. Vores feriehuse ved havet er fuldt møbleret og du kan vælge dem efter din egne præferencer. Her kan du slappe af og lade hverdagens bekymringer blive hjemme. Du kan også tage dit kæledyr med i mange af vores ferieboliger.

Fordelen ved en feriebolig ved havet er at du har din egen base på hele din strandferie. I modsætning til ture, hvor du checker ind på et nyt hotel hver dag, kan du skabe lidt hjemlig hygge i din feriebolig ved havet i Frankrig, og brug det som udgangspunkt når du vil udforske lokalområdet.


Når du nyder en strandferie i Italien, er der utallige muligheder for at tage rundt i lokalområdet, og opleve storslåede barokkirker, den italienske kultur og ældgamle romerske ruiner. Og når du så har haft en eventyrlig dag med store oplevelser, kan du tage hjem og slappe af på din egen terrasse med et glas vin og nyde udsigten til havet.

En ferie ved havet betyder også at du kan bruge masser af tid på stranden, hvor du rigtig kan slappe af. Husk at tage nok bøger og blade med, for mange elsker at kunne få tid til at læse en god bog igen, mens bølgerne sagte bruser ind på stranden.

Eller måske har du lyst til sportsaktiviteter under din ferie ved havet? Du kan være sikker på at du kan finde hvad du leder efter, for strande er oplagt til sport! Hvis du vil prøve beachvolley, windsurfing eller snorkeldykning, vil du nyde din ferie ved havet. Og når du så er færdig, kan du sætte dig og nyde et godt måltid mad i hyggelige omgivelser i din feriebolig ved havet.

Interhome har mange feriehuse og lejligheder ved havet langs mange populære kystområder. Vi har et stort udvalg af huse lige ved havet i Italien, Spanien, Frankrig og i mange andre lande. Vælg din drømmebolig, og så sørger vi for resten. Din perfekte strandferie er vores topprioritet – for du har fortjent det.  

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.