Kroatien Feriehus, sommerhus og ferielejlighed

Lej lejlighed eller hus i Kroatien

Længes du efter sol og badning, hyggelige caféer og afslapning? Kroatien er et land med mange sider. Der er over 1.000 øer her, alle med deres egne fordele. For dem, der er på udkig efter et turkis hav, kobberrøde tage og maleriske landsbyer, er dette det rette sted for dig. I Kroatien kan du både tage blot en uges ferie, men du også sagtens nyde hele sommeren. For at være komfortabel og have alle de faciliteter, du har brug for, kan du nemt leje et hus i Kroatien, via os hos Interhome. Ved at leje dit eget feriehus eller en lejlighed langs den naturskønne Adriaterhavskyst, vil du altid være tæt på en kølig dukkert. Fordi der er så mange forskellige muligheder, kan du nemt leje en lejlighed eller et hus i Kroatien, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Der er ingen tvivl om, at turismen i Kroatien har blomstret i de senere år. Måske har det noget med optagelsen af den populære serie "Game of Thrones" at gøre, eller så er det blot fordi Kroatien har alt - fra postkortstrande til god mad, billig shopping, hyggelige mennesker og historiske landemærker.

Lej det perfekte sommerhus i Kroatien

Med os hos Interhome har du alle muligheder for at finde et feriehus, der passer dig perfekt. Uanset om du rejser sammen med familie, venner eller med din partner, er du garanteret at finde en bolig, der passer dig i størrelse. Takket være Kroatiens popularitet, kan vi nu tilbyde mere indkvartering her, både mindre og større, enklere og luksuriøse. Der er altid gode fordele ved at booke et feriehus til rejser. Det er ligegyldigt, om du skal til udlandet i en uge eller hele efteråret - vi har noget for enhver smag. Tænk på, hvad der er vigtigst for dig. Måske vil du være tæt på et center for at nyde caféer, restauranter og natteliv? Eller er det mere vigtigt at bo tæt på natur og strande? Skulle du kun tilbringe et par dage eller en uge i Kroatien, kan det være mere vigtigt at forblive centralt. Men skal du tilbringe flere måneder i dette vidunderlige land, vil du nok helst leve i et roligere område og derefter leje en bil til at komme rundt. Moderne hjem for alle. Vi hos Interhome har samlet et stort udvalg af dejlige boliger i Kroatien. Alle besøgende har deres egne ønsker og yndlingsøer, netop derfor har vi sommerhuse på øer som Brac, men også i det centrale Dalmatien. Tænk på hvad du vil, måske er en pool vigtig? Eller vil du have en stor terrasse hvor du kan nyde din morgenmad? Vi har samlet moderne og smukke boliger i alle prisklasser - alt for at sikre, at du finder noget, der passer til din ferie. Kroatien byder på noget for alle rejsende Alle typer rejsende kommer til Adriaterhavskysten, fra familier med børn, der ønsker at sole sig og bade, til par, der skal på bryllupsrejse og pensionister, der ønsker at nyde flere måneders sol og varme. Uanset hvilken type rejsende du er, kan du nemt vælge et feriehus, der passer til dit formål. Kroatien har mange berømte seværdigheder, såsom Diocletians palads, spændende huler i Hvar eller Dubrovniks mur. For de af jer, der værdsætter historie, er der meget at opdage her. Børnene ville elske at svømme ved den smukke ø Lošinj, en ægte perle i Kroatien, sydøst for Istrien. Tjek hurtigt, om vi har et hus, hvor du vil bo!

Lej hus i Kroatien med pool

Kroatien har bestemt en fantastisk kystlinje og smukke søer, men det er selvfølgelig altid rart at have et hus med en meget privat pool! Hos os finder du et rigtig godt udvalg af huse og lejligheder, der har en pool i Kroatien. Så behøver du ikke ligge blandt mange andre, men kan bare nyde det kolde vand på dine vilkår. Perfekt til både venner og familie!

Top 5 i Kroatien 2019

Her hos Interhome elsker vi virkelig Kroatien, så vi vil give dig de destinationer, vi tror, vil være de bedste i 2019!

1. Lej lejlighed i Istrien med pool

I denne utroligt smukke region bor du ved siden af Adriaterhavet og det klare blå vand. Strandene er mange, og maden er mindst lige så god som i det nærliggende Italien, hvis ikke bedre. Også priserne er bedre i Istrien, både for mad og ferieboliger, hvilket gør dette til et af de billigste rejsemål i Europa. Den rigtige middelhavskultur til en fantastisk pris! Her kan du bo i et smukt sommerhus nær kysten eller hvorfor ikke i en frisk ferielejlighed i en af de smukke byer? Der er masser af landsbyer og skjulte hemmeligheder for dem, der ønsker at opdage noget nyt! Maleriske bakker, der viser halvøens herlige natur og tilbyder meget for både familier, par og større grupper. Bestil et hus med din helt egen pool i Istrien!

2. Lej en lejlighed i Split

Split er Kroatiens næststørste by og tilbyder masser for rejsende på udkig efter variation! Her kan du nyde byens fremragende restauranter, nærliggende naturparker og den rige historie, Split tilbyder. Det er også glimrende at have byen som base for selve rejsen, da der er masser af muligheder for at komme til resten af landet og nærliggende øer, som Hvar, Brac, Korcula og Vis. Vi anbefaler derfor, at du lejer en ferielejlighed i Split, tager dine elskede med og oplever alt, hvad Kroatien har at tilbyde!

3. Lej hus eller lejlighed i Zadar med pool

Zadar er en smuk kystby i det nordlige Dalmatien. Det er en vidunderlig og historisk by med masser at byde på, for en stor mængde rejsende. Her finder du masser af historie, takket være at byen har eksisteret i mere end 3000 år, samt moderne restauranter og barer. Dette giver en fantastisk kontrast, som sikrer, at ingen besøgende vil kede sig. Oplev de romerske ruiner og middelalderlige kirker, før du tager en hel dag på de nærliggende strande. Eller måske vil du slappe af i din egen pool, der tilhører dit hyggelige feriehus? Med Interhome kan du føle, hvordan det er at være en lokal beboer i denne smukke by, der endnu ikke er blevet fuldt kommercialiseret. Benyt lejligheden til at leje dit sommerhus i Zadar og Kroatien nu!

4. Hus med pool i Hvar

Smuk, trendy og hyggelig ø. Hvar kan beskrives på mange måder og er virkelig et kanon-alternativ, når man overvejer, hvor man kan leje et hus i Kroatien. Her er noget for enhver form for rejsende, både varme natklubber til luksusjægere, samt eventyr og leg for familier eller romantik til par. Man begynder hurtigt at forstå, hvorfor det er så populært at besøge Hvar. Når du lejer et hus med en pool i Hvar, er du den, der beslutter og får friheden til at gøre, hvad du og dit selskab ønsker. Udforsk det smukke landskab, besøg måske en vingård og tag tag selvfølgelig en dukkert i din helt egen pool!

5. Lej lejlighed i Dubrovnik

I en sådan liste er der et sted, man ikke kan glemme: Dubrovnik. Denne by er fuldstændig eksploderet i popularitet de seneste par år, hovedsagelig fordi den populære tv-serie Game of Thrones skyder mange af dens scener her. Mange fans vil føle at de faktisk er i King's Landing og Red Keep, som de besøger denne smukke og gamle bydel. Men det er ikke kun fans af tv-serierne, der skal besøge Dubrovnik. Det er trods alt en utrolig unik og smuk by, med sine høje mure og tårne. Der er også krystalklart vand, masser af historie og fantastiske restauranter for dem, der ønsker noget ekstra godt. Med os hos Interhome kan du leje en hyggelig lejlighed i Dubrovnik i dag! Gå ikke glip af denne vidunderlige by, der tager dig tilbage i tiden, eller måske til en helt anden verden!

Lokal Service

Når du lejer et feriehus med Interhome, får du altid god service! Vi elsker Kroatien og har udlejet ferieboliger i landet i årtier, så det er noget, vi føler, at vi er gode til. Når du ankommer til din destination, kan du sikkert afhente nøglerne på det lokale kontor og der sidder vores kolleger, der er rigtig flinke og som har stor viden om området, så hvis du har spørgsmål til Kroatien, kan de helt sikkert hjælpe dig! Med Interhome er det altid førsteklasses service, der gælder, og det vigtigste for os er, at du kan nyde din velfortjente ferie i fred og ro!

Book her på webstedet eller ring til os! Du kan nemt bestille her på siden, eller du kan også ringe til vores svenske kundeservice på 08 21 65 50, så vi kan hjælpe dig med booking! Uanset om du vil have en villa i Kroatien, en lejlighed i Spanien eller et sommerhus i Alperne, kan vi hjælpe dig med at få en fantastisk tur, på dine vilkår. Tag din hund med på ferie, bo i et hus med pool eller tæt på havet. Mulighederne er uendelige med Interhome!

Fakta om Kroatien Sprog: Kroatisk

Valuta: Euro (EUR)

Nødnummer: 112

Lufthavne: Dubrovnik Lufthavn (DBV), Pula Lufthavn (PUY), Split Lufthavn (SPU), Rijeka Lufthavn (RJK) Drikkepenge: Servicegebyr er inkluderet i priserne, men det er almindeligt og venligt at give 10%. Ved taxa forventes du at afrunde prisen opad El-stik: 220V med almindelige to-bens stik, ligesom i Danmark

Mit valg (0) Sidst set
Forbedr din søgning
 1. Hjem
 2. Kroatien

Kroatien

2216 x Kroatien Feriehuse, sommerhuse og ferielejligheder

-14%
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Istrien
 3. Kršan
 4. HR2913.351.1

Feriehus Rika 2

op til 6 personer

4 værelser

3 soveværelse

3 badeværelser

Fra 7529 DKK 8798 DKK Du sparer 1269 DKK / 7 Nætter
for op til 6 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR2913_351_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Istrien
 3. Umag/Bašanija
 4. HR2207.103.1

Feriehus Villa Irena

op til 6 personer

4 værelser

3 soveværelse

2 badeværelser

Fra 17650 DKK / 7 Nætter
for op til 6 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR2207_103_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

5 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Istrien
 3. Štinjan
 4. HR2603.129.1

Feriehus Laura

op til 6 personer

3 værelser

2 soveværelse

2 badeværelser

Fra 4399 DKK / 7 Nætter
for op til 6 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR2603_129_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Lovran
 4. HR3050.122.1

Lejlighed Eva

op til 5 personer

3 værelser

2 soveværelse

1 badeværelse

Fra 3802 DKK / 7 Nætter
for op til 5 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3050_122_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Centrale Dalmatien
 3. Brodarica
 4. HR4510.144.1

Feriehus Inizio

op til 8 personer

5 værelser

4 soveværelse

4 badeværelser

Fra 16130 DKK / 7 Nætter
for op til 8 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR4510_144_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Jablanac
 4. HR3425.180.1

Lejlighed Bajadera

op til 3 personer

3 værelser

2 soveværelse

1 badeværelse

Fra 3693 DKK / 7 Nætter
for op til 3 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3425_180_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Crikvenica
 4. HR3300.720.1

Feriehus Olivia

op til 8 personer

4 værelser

2 soveværelse

2 badeværelser

Fra 7332 DKK / 7 Nætter
for op til 8 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3300_720_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

2 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Centrale Dalmatien
 3. Bilice
 4. HR4425.204.1

Feriehus Katenas

op til 5 personer

3 værelser

2 soveværelse

1 badeværelse

Fra 5865 DKK / 7 Nætter
for op til 5 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR4425_204_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Rab/Barbat
 4. HR3702.107.1

Lejlighed Mira

op til 7 personer

3 værelser

3 soveværelse

3 badeværelser

Fra 4942 DKK / 7 Nætter
for op til 7 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3702_107_1
-8%
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarner / inde i landet
 3. Fužine
 4. HR2938.302.1

Feriehus Nina

op til 6 personer

2 værelser

1 soveværelser

1 badeværelse

Fra 3690 DKK 4019 DKK Du sparer 329 DKK / 7 Nætter
for op til 6 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR2938_302_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Istrien
 3. Novigrad (Istra)
 4. HR2280.400.1

Feriehus Villa Bella

op til 6 personer

4 værelser

3 soveværelse

3 badeværelser

Fra 8472 DKK / 7 Nætter
for op til 6 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR2280_400_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Opatija/Matulji
 4. HR3110.510.1

Feriehus Pepe

op til 6 personer

3 værelser

2 soveværelse

1 badeværelse

Fra 3802 DKK / 7 Nætter
for op til 6 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3110_510_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Centrale Dalmatien
 3. Split
 4. HR5000.123.1

Lejlighed Ivanka

op til 3 personer

2 værelser

1 soveværelser

1 badeværelse

Fra 3422 DKK / 7 Nætter
for op til 3 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR5000_123_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Opatija/Veli Brgud
 4. HR3118.101.1

Feriehus Veli

op til 10 personer

6 værelser

4 soveværelse

2 badeværelser

Fra 7332 DKK / 7 Nætter
for op til 10 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3118_101_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Istrien
 3. Medulin/Šišan
 4. HR2705.109.1

Feriehus Villa Lea

op til 10 personer

5 værelser

4 soveværelse

4 badeværelser

Fra 11506 DKK / 7 Nætter
for op til 10 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR2705_109_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Opatija/Matulji
 4. HR3110.173.1

Lejlighed Svea

op til 4 personer

2 værelser

1 soveværelser

1 badeværelse

Fra 2933 DKK / 7 Nætter
for op til 4 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3110_173_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Kvarnerbugten
 3. Opatija/Mihelići
 4. HR3114.410.1

Lejlighed Dino

op til 4 personer

3 værelser

2 soveværelse

1 badeværelse

Fra 2661 DKK / 7 Nætter
for op til 4 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR3114_410_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

1 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Nordlige Dalmatien
 3. Maslenica
 4. HR4011.124.1

Feriehus Frane

op til 4 personer

2 værelser

1 soveværelser

2 badeværelser

Fra 3422 DKK / 7 Nætter
for op til 4 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR4011_124_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

2 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Nordlige Dalmatien
 3. Pakoštane/Drage
 4. HR4312.104.1

Feriehus Lana

op til 6 personer

3 værelser

2 soveværelse

1 badeværelse

Fra 3802 DKK / 7 Nætter
for op til 6 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR4312_104_1
Top-Rated
Ny

Perfekt

3 anmeldelser
 1. Kroatien
 2. Istrien
 3. Rovinj/Žminj
 4. HR2530.230.1

Lejlighed Eroa

op til 4 personer

3 værelser

2 soveværelse

1 badeværelse

Fra 7332 DKK / 7 Nætter
for op til 4 mennesker / 
Ekstra omkostninger kan forekomme
Prisen afhænger af periode og antal personer

Din lejepris vises, når du har angivet rejseperiode og antal gæster

Ekstra omkostninger kan forekomme

plus obligatoriske eller yderligere omkostninger baseret på antallet af gæster eller det faktiske forbrug

HR2530_230_1

Forbedr din søgning

retur

Forbedr din søgning

Hvor vil du rejse hen?

Hvornår vil du rejse?

Vælg ankomstdato Vælg afrejsedato

LørFind de bedste valg ved at vælge lørdag som ankomstdag

Personer inkl. Børn

Soveværelser

Badeværelser

overnatningstype

Leder du efter noget specielt?

Ønsket standard

Swimmingpool

Tager du kæledyr med?

Distance

Afstand til hav

Afstand til sø

Afstand til skibakke/ bjerglift

Nærmeste by / bycentrum

Faciliteter

Særtilbud

Max. pris per ophold

!

Vælg venligst check ind/check ud datoer først

Ferietema

Planlægger du en fisketur?

Aktiviteter

Kun kvalitetssikrede sommerhuse Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.