Så sikker er du i ferieboligen!

Yderligere information
  • Individuel ankomst
  • Privatliv i din feriebolig
  • Frihed og uafhængighed
  • Kvalitetskontrolleret rengøring
  • Sikker nøgleudlevering på stedet
  • Personlig assistance på stedet

«Selection» – vores mest eksklusive ferieboliger

Leder du efter noget ekstra til ferien? Selection er enestående ferieboliger beliggende i unikke omgivelser i de smukkeste regioner i Europa. Ferieboliger håndplukkede på samme måde, som en vinhandler vælger de bedste druer til sine årgangsvine. Kun boliger med uovertruffen charme, unikke omgivelser og udsøgt interiør har kvalificeret sig til en plads. 

Vores ”Selection”-boliger er alle unikke. Det handler om at finde det som passer lige din smag. Hvilken feriebolig du end vælger, kan du forvente dig en mindeværdig ferie i et personligt miljø. Vi har forsikret os at vores udvalg lever op til de højst stillede krav - alt sammen for at muliggøre den mest fuldendte ferieoplevelse, skræddersyet efter lige dine præferencer.

Kun kvalitetssikrede sommerhuse
Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet
Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse
Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.

© HHD AG Schweiz 2021