Marbella

Feriehus, sommerhus og ferielejlighed Marbella

Feriehuse og lejligheder i Marbella

Leder du efter sol, badning, smuk natur og masser af sjove aktiviteter? Marbella er den by, du leder efter! Beliggende i det sydlige Spanien, tilbyder Marbella et behageligt klima, det meste af året. Her kan du rejse både for en uges sol og badning, men også for at være her i flere måneder. Byen er forholdsvis stor og har alt fra historie og smuk arkitektur, til familievenlige strande og sjove eventyraktiviteter. Sørg for at blive komfortabel ved at leje lejlighed eller hus i Marbella. Vi hos Interhome har samlet et varieret udvalg af moderne og luksuriøse sommerhuse, i både mindre og større størrelser. Find hvad du leder efter ved at filtrere søgningen efter dine ønsker. Vi har blandt andet et hus med grillfaciliteter, egen pool, pejs og balkon. eller terrasse.

Noget for alle rejsende

De fleste mennesker, der besøger Marbella, bliver forelskede i denne vidunderlige by. Udover at klimaet er behageligt og strandene er smukke, tilbyder Marbella meget mere. Her finder du gode shoppingmuligheder, et bredt udvalg af restauranter, sjove aktiviteter og et rigt natteliv. Afhængigt af om du bor her i en uge, eller ønsker at rejse til udlandet i et halvt år, har vi gode lejligheder og ferieboliger i Marbella, der kan passe til dine behov. Vi tilbyder masser af hyggelige overnatningssteder i alle prisklasser, for både par, familier eller venner. Tænk på hvilken del af Marbella du vil bo i, vi har overnatningsmuligheder i det meste af byen!

Det spanske hverdagsliv

Når du besøger Marbella har du virkelig mulighed for at slappe af og genoplade batterierne. Den spanske solkyst tilbyder lækker mad. Her er du aldrig langt fra en hyggelig lille cafe, en dejlig tapasbuffet eller en bar. Efter en god sangria i solen, kan det være godt med en siesta. Gå tilbage til dit hjem og slap af et stykke tid. Vi har masser af luksus, moderne og billig indkvartering, og du kan nemt leje en lejlighed i Marbella, hvis du vil bo tæt på byen. Leje af et hus eller lejlighed i Marbella har sine fordele, fordi du har en base at starte med. Med dit eget og veludstyrede køkken, kan du også lave din egen mad, når du ikke vil gå på en restaurant.

Godt at vide om Marbella

Når du besøger det spanske solskin, er der nogle ting, der er gode at vide. Som dansker føles det rigtigt at spise frokost klokken 12, men spanierne spiser normalt lidt senere, end vi er vant til. Frokost serveres mellem kl. 13:30 og 15:00, og aftensmaden serveres omkring 19 eller 20. Husk også, at Marbella har en siesta, det vil sige en hviletid midt på dagen. Grunden til siestaen er det varme klima, da det bliver for varmt til at arbejde midt på dagen, derfor går spanierne hjem og hviler et par timer midt på dagen (butikker og lignende kan lukkes et par timer). Ellers vil du helt sikkert føle dig hjemme i smukke Marbella! Velkommen til vores dejlige sommerhuse i Marbella!

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.