Sorter efter

★★★★★  Disse boliger er beliggende i de smukkeste områder og er luksuriøst indrettet og der et absolut bedste Interhome kan tilbyde.

★★★★  Som ved VIP-boligerne drejer det sig her om flot indrettede ferieboliger i høj klasse.

★★★  Tre stjerner betyder en standard over gennemsnittet for gæster som ønsker en komfortabel og bekvem ferieoplevelse.

★★  Ferieboliger med 2 stjerner er enkle, men funktionelt indrettet.

★  Ferieboliger med 1 stjerne er gode tilbud for gæster med lavt budget. Boligerne er ydmygt indrettet og er ofte af ældre karakter.

Boligkode: AT6156.150.1

Feriehus Thaler ★★★

Østrig » Tyrol » Gries am Brenner

8 Personer / 5 Værelser / 4 Soveværelser

Perfekt 2 anmeldelser
Et fantastisk indrettet hus, hvis man som os var et forældre par der sammen med voksne børn og svigerbørn ønskede at holde ferie sammen. Vi var ialt 6 voksne, og til dette antal levede huset fuldt op til vore forventninger, ja vi synes faktisk vi fik mere end vi kunne forvente. Da vi trådte ind duftede det friskt og der var skinnende rent. Første gang vi er kommet til et så rent hus. Utrolig venlig vært, der desværre ikke kunne kommunikere på engelsk, men det lykkedes os alligevel at få de oplysninger, vi havde brug for. Værten boede i landsbyen, og var nem at komme i kontakt med. På forhånd var vi lidt betænkelige ved huset, da vi jo kunne se, det lå op af en vej, hvor der da også tidligt om morgenen allerede var lidt trafik. Der var en fantastisk udsigt til bjergene fra huset, og da vi er en aktiv familie, der brugte naturen til vandreture i bjergene, som gav en naturlig træthed, så kunne vi sagtens sove for den tidlige morgen trafik. Vi kan varmt anbefale dette hus til andre. Super netjes, vriendelijke eigenaren, een prachtige omgeving voor de rustzoeker en wandelaar
Fra DKK 4.358,00 Per feriebolig for 7 Nætter Ekstra gebyrer (om nødvendigt)
Se detaljer
Fjern gem/samenlign

Vis på kortet
Tidligere kunder har givet vores boliger i Gries am Brenner 5 ud af 5 stjerner. Baseret på 2 individuelle anmeldelser.