Hvor vil du tilbringe ferien?

Så sikker er du i ferieboligen!

Love nature – bevaring vedrører alle

Interhome Group ønsker at være en rollemodel, når det kommer til bæredygtighed. Vi ser det som vores pligt at efterlade et velstående miljø til fremtidige generationer. På den måde kan du som kunde kompensere for det CO2-udslip dit ophold i ferielejlighed eller sommerhus medfører. Erstatningsbeløbet går fuldt ud ind i M Klimafondens bæredygtighedsprojekt via vores partner Myclimate.

Vi er forpligtet til at beskytte klimaet, ikke kun fra vores kunder og vores moderselskab Migros, men også internationalt. Interhome Group har underskrevet FN's World Tourism Organisation's “Glasgow Declaration on Climate Action in Tourism” og dermed forpligtet sig til at halvere drivhusgasemissionerne forårsaget af 2030 og opnå netto nul i 2050.

Læs mere om vores mål og vores samarbejde med Myclimate og vores bi-beskyttelsesprogram. Vores bæredygtighedsteam har også samlet nyttige tips til din hverdag og ferier specielt til dig. Bæredygtighed har ingen slutdato, og derfor forpligter vi os løbende og bæredygtigt til bæredygtig sommerhusturisme både i dag og i morgen.

Biodiversitet

Vi forpligter os til at beskytte og genoprette vores natur og økosystemer.

Save the bee – save our earth!

Klimaforandring

Omfattende kulstofhandlingsplan for at anerkende klimakrisen og håndtere vores fodaftryk.

Nedsætning af drivhusgasemissioner

Vores kunder

Vi forpligter os til at skabe en bedre fremtid for alle, og vi ønsker, at vores kunder skal være begejstrede, inspirerede og engagerede, når vi taler åbent og ærligt om vores fremskridt.

Vores partnere

Rejser kan ikke være bæredygtige uden støtte og engagement fra vores aktionærer, partnere og forsyningskæder. Vi er på en fælles rejse for at lære af og inspirere hinanden til handling.

Vores steder

Hyppig produktanalyse til at se og sætte gang i forandringer, indlemmelse af stedbaserede strategier, samfundsledet tourisme og naturlige løsninger. 

Medarbejdere

Medarbejderudvikling og videreuddannelse af medarbejdere, sundhed og lykke er vigtige værdier på vores arbejdsplads. Derfor stræber vi efter løbende at videreudvikle og styrke disse.

Kontoret

Løbende forbedringer i reducering af affald, i at skabe effektivitet og et sundt arbejdsmiljø. Vi anerkender, at vores økonomiske systemer er et nøgleord i reducering af truslen mod den naturlige verden og arbejder på at nedbringe vores egen indvirkning.

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Modtag regelmæssig information om nyheder og særlige tilbud direkte i din indbakke.