Hvor vil du tilbringe ferien?

Så sikker er du i ferieboligen!

SWISSPEAK Resorts powered by Interhome

Mageløs bjergudsigt og frisk luft året rundt. Blomstrende enge i det smukke landskab om sommeren, og hvide bjergtoppe og lange løjper om vinteren. Det er hvad SWISSPEAK Resorts powered by Interhome står for. Bliv inspireret: Brochure om SWISSPEAK Resorts

Uanset om du ønsker dig en ferie fyldt med aktiviteter eller er ude efter ro og afslapning, så brug din ferie i SWISSPEAK Resorts midt i de schweiziske bjerge og gør hvad du har lyst til.

Vi byder dig varmt velkommen. Vi står til rådighed for dig døgnet rundt i vore lokale kontorer og kan give dig informationer og tips til aktiviteter i din feriedestination.

Vores SWISSPEAK Resorts har følgende regioner:

SWISSPEAK Resorts i Vercorin (Valais)

Dette resort ligger i Vercorin i dalen Val d’Anniviers. Det firestjernede resort ligger midt i byen lige ved stationen.
Her kan du udforske resortet i Valais.
Last Minute tilbud på SWISSPEAK Resorts Vercorin

SWISSPEAK Resorts in Zinal (Valais)

I december 2018 åbnede den anden SWISSPEAK Resorten i Valais Bergsby Zinal! Komfortable lejligheder med en hyggelig atmosfære gør vinterferien til en meget speciel oplevelse i Val d'Anniviers. Dette feriested ligger lige ved skibakken og kun 300 meter fra dalstationen, og er den perfekte ferie mulighed for vintersport entusiaster.
Her kan du udforske resortet.
Last Minute tilbud på SWISSPEAK Resorts Zinal

Pradas Resort i Brigels (Grisons)

Dette firestjernede feriekompleks ligger på et solbeskinnet plateau i kantonen Grison. De 16 feriehuse er bygget omkring en naturlig sø lige ved skiliften.
Her kan du se resortet på solterrassen.

SWISSPEAK Resorts i Meiringen (Bernese Oberland)

Her kan du udforske resortet.

Få den perfekte ferieoplevelse i bjergene. Hver årstid byder på forskellige oplevelser og aktiviteter som passer til dog. Lær bjergene at kende, udforsk området og nyd de charmerende små bjergbyer.

Vores SWISSPEAK Resorts har førsteklasses lejligheder på udvalgte destinationer i de schweiziske Alper. Lejlighederne passer både til familier samt til par. Her kan du slappe af efter en begivenheds dag i spa- og wellnessområdet og afslutte aftenen i vinbaren f.eks. i Vercorin. Og vores yngste gæster vil også nyde deres ophold: I KidsClub, som er et spillerum (uden personale) er der sjov og leg – og i spillerummet er der altid aktiviteter og underholdning. Slap af i en hyggelig atmosfære og nyd alle bekvemmelighederne på vores moderne ferieresorts.

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Modtag regelmæssig information om nyheder og særlige tilbud direkte i din indbakke.