Så sikker er du i ferieboligen!

Yderligere information
  • Individuel ankomst
  • Privatliv i din feriebolig
  • Frihed og uafhængighed
  • Kvalitetskontrolleret rengøring
  • Sikker nøgleudlevering på stedet
  • Personlig assistance på stedet

Ring til os og book! 24 timers service

+45 70 23 36 33
Mit valg (0) Sidst set
  1. Hjem
  2. Rejseidéer
  3. SWISSPEAK Resorts powered by Interhome

SWISSPEAK Resorts powered by Interhome

Vores SWISSPEAK Resorts har følgende regioner:

   

Få den perfekte ferieoplevelse i bjergene. Hver årstid byder på forskellige oplevelser og aktiviteter som passer til dog. Lær bjergene at kende, udforsk området og nyd de charmerende små bjergbyer.

Vores SWISSPEAK Resorts har førsteklasses lejligheder på udvalgte destinationer i de schweiziske Alper. Lejlighederne passer både til familier samt til par. Her kan du slappe af efter en begivenheds dag i spa- og wellnessområdet og afslutte aftenen i vinbaren f.eks. i Vercorin. Og vores yngste gæster vil også nyde deres ophold: I KidsClub, som er et spillerum (uden personale) er der sjov og leg – og i spillerummet er der altid aktiviteter og underholdning. Slap af i en hyggelig atmosfære og nyd alle bekvemmelighederne på vores moderne ferieresorts.

Kun kvalitetssikrede sommerhuse Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.