Lejlighed Unterkofler (TFN101)

toprated
op til 4 personer
2 værelser
et soveværelse
et badeværelse
4.5 / 5 ( 17 anmeldelser )
Distance
 • Nærmeste by/bymidte 2 km
 • Sø 3 km
Udstyr
 • TV
 • Aaltan / terrasse
 • Grill
 • Barneseng
 • Parkeringsplads
 • Kæledyr er ikke tilladt
Bæredygtig indkvartering
 • Termoruder
 • LED-pærer
 • Genbrugsbeholdere
 • Vandeffektive toiletter / brusere

Beskrivelse

Indenfor

"Unterkofler (TFN101)", 2-værelse-lejlighed 68 m2 i 1. etage. Lys, enkelt indrettet: stue/soveværelse med 1 dobbelt sovesofa, spisebord og sat-TV. Udgang til altan. 1 dobbeltværelse. Udgang til altan. Lille køkken (4 kogeplader, ovn, kedel, elektrisk kaffemaskine). Brus, særskilt toilet. Opvarming. Altan, syd øst vendt. Til benyttelse: højstol, barneseng. Hvis lejeobjektet bestilles til færre personer end det maksimalt tilladte, er ikke alle boligenheder tilgængelige.

Hus/ Residens

Flerfamiliehus "Unterkofler". 5 lejligheder i ejendommen. I bydelen Töbring, 2 km fra bymidten af Treffen, 7 km fra centrum af Villach, 3 km fra søen. Til medbenyttelse: have med liggeplæne. Bordtennis, havemøbler, grill, badning, parkeringsplads ved huset. Indkøbsforretning 500 m.

Før afrejse vil du modtage oplysninger om nøgleindsamling for dit ophold sammen med dine rejsedokumenter.

Beskrivelse af byen Treffen

Treffen ligger kun 10 minutter fra Villach (8 km) og kun få minutter fra den 11 km lange Ossiach-sø. På grund af den behagelige vandtemperatur (op til +28°C om sommeren) er søen ideel til en vellykket bade- og aktiv ferie for hele familien. For dem, der elsker kultur, er den årlige Kärntensommer ved Ossiach-søen, et mødested for de store inden for moderne musik, bestemt velkendt, men også udflugter til interessante seværdigheder i nærheden, såsom alpe- og bjergbondemuseet på Gerlitzen Alpen, de eventyrlige termiske bade i Warmbad Villach, Burgarena Finkenstein eller ørneflyveshowet i Burg Landskron gør absolut en ferie ved Ossiachsøen til en oplevelse.

Sted

Her kan du se, hvor din bolig er placeret.

Østrig , Kärnten , Treffen

Prisoversigt

OBS
Vælg venligst først ankomst- og afrejsedato

Kundeanmeldelser

Henter data

Så sikker er du i ferieboligen!

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.

Fra

for op til 1 mennesker / Ekstra omkostninger kan forekomme
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Modtag regelmæssig information om nyheder og særlige tilbud direkte i din indbakke.