Cypern

Feriehus, sommerhus og ferielejlighed Cypern

Velkommen til fantastiske Cypern

Cypern er den tredjestørste ø i Middelhavet og ligger øst for Grækenland, syd for Tyrkiet, vest for Syrien og nord for Egypten. Selv om Cypern er geografisk beliggende i Asien, tilhører øen stadig Europa og har euroen som sin valuta. Cypern er delt af tyrkisk-cypriotiske beboere i nord og græskcyprioter mod syd. Hovedstaden Lefkosia ligger midt på øen.
Med sit bjergrige landskab centralt og dets fine klipper og strande langs kysterne, er Cypern blevet et af vores mest populære ferielande.
På Cypern er du sikret solrige dage, og der er altid noget at lave. Leje af et hus på Cypern er den perfekte base for din ferie!

Naturligt smukke Cypern

Med sit smukke landskab, kulturarv og spændende historie, og frem for alt det gæstfrie folk, er denne middelhavsperle den perfekte destination. Cypern har med sin skønhed og fantastiske køkken charmeret de fleste, der har besøgt øen, og det er ikke svært at forstå, hvorfor Aphrodite selv valgte dette fantastiske sted som sit hjem. Gudinden for kærlighed, skønhed og frugtbarhed minder om hele øen i form af klipper, bælger og hendes påståede fødested på vestkysten.
For dem, der ønsker at opleve hele øen, er en lejebil den perfekte måde. For dem af jer, der har det godt med venstrehånds trafik, er der mange dejlige veje med fantastisk udsigt og med små, maleriske landsbyer.

Sol og badning på Cypern

Cypern har et typisk middelhavsklima med varme, solrige somre og kølige vintre. Havtemperaturen er komfortabel allerede i begyndelsen af sommeren, men for frysepinden er vandet varmest i juli - august, da graderne stiger til godt over 20. Cypern byder på mange dejlige strande, hvor alle 60 er blevet tildelt det blå EU-flag for rent vand og miljøvenlighed. I Ayia Napa er der mange lækre strande, hvor Nissi Beach topper listen. Med sit turkisblændende vand og kridhvide sand, blev Nissi Beach udvalgt til verdens bedste af Trip Advisors-brugere i 2013.
Ayia Napa er stedet at tage til, hvis du vil have liv, bevægelse og pulserende natteliv. Men lige uden for byens centrum er det roligt. Ayia Napa er simpelthen det perfekte sted for en hele masse typer ferier.

Lej et hus på Cypern og se selv!

Cypriotisk køkken

Det cypriotiske køkken har elementer fra både Grækenland og Tyrkiet i sin smag. Det græske og tyrkisk-cypriotiske køkken består af mange grillretter og gryder med aromaer af yoghurt, persille og hvidløg. Da Cypern er kendt for sit citrontræer, er citroner også en naturlig ingrediens i de fleste retter.
Halloumiosten stammer fra Cypern og er traditionelt fremstillet af fåremælk, men i dag anvendes gedemælk også i produktionen.

Sommerhuse og lejligheder på Cypern

Her kan du vælge din feriebolig efter din egen smag. Med vores brede udvalg er der masser at vælge imellem! At leje et hus på Cypern er den perfekte ingrediens til en vellykket ferie. Bring hele familien med dig til et feriehus på Cypern. Her kan i alle samles tilen fælles middag i det fuldt udstyrede køkken.Vi har masser af huse på Cypern, alle med en personlig karakter, for at du kan finde din favorit!
En tur til Cypern er en rejse for livet!

Godt at vide om Cypern

Sprog: De officielle sprog er tyrkisk og græsk. Mange taler også cypriotisk og engelsk
Valuta: Euro (EUR)
Nødnummer: 112
Tidsforskel: + 1 time (CEST)
Lufthavne: Larnaca International Airport (LCA), Paphos International Airport (PFO)
Drikkepenge: Drikkepenge forventes. Normalt 10%
Stikkontakt: Adapter nødvendig

Cypern - Feriehuse og lejligheder i:

Kun kvalitetssikrede sommerhuse

Kvalitet er vores primære prioritet

Hver ejendom kontrolleres før ankomst for at sikre det bedst mulige ophold

Garanteret tilgængelighed og service på stedet

Få mest muligt ud af vores ekspertise

Nøgle-administration er arrangeret af vores hjælpsomme personale. Tilgængelig døgnet rundt eller på stedet for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, såsom: med tips og viden om dit feriemål og din reserverede bolig.

En mindeværdig ferie oplevelse

Privatliv og frihed i dit eget feriehus

Vær din egen chef, spis når du vil og har masser af plads til alle dine venner og familie

Hvorfor Interhome?

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte ferie. Vil du opleve nye feriedestinationer? Der er ingen bedre måde at gøre det på end ved at have sin egen feriebolig: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den Franske Riviera eller nyd den måde at leve på. Find inspiration i vores ferie tips og book online - det er hurtigt, let og sikkert med Interhome.

Frihed, integritet og plads i dit eget feriehus

At have sit eget feriehus eller lejlighed giver masser af fordele: Du kan bruge tiden præcis som du vil. Der er ikke forstyrrelser fra andre gæster eller hotelpersonalet - du kan holde ferie efter dine helt egne regler. Uanset om du leder efter en byferie, en afslappende ferie med familie eller med dine venner. Nyd at have masser af plads, fleksibilitet og frihed i din egen feriebolig.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Modtag regelmæssig information om nyheder og særlige tilbud direkte i din indbakke.